Välkommen till USAbilforum, ett inofficiellt forum för amerikanska bilar av alla årsmodeller och märken, här kan du diskutera om din USA-bil och annat inom ämnet. Trevlig vistelse.

Om USAbilforum.se

Om USAbilforum.se

 

Hej och välkommen till USAbilforum, ett Internetforum / Community som grundades i slutet av december 2010 av mig, Jonathan, men även en del samarbetspartners är involverade indirekt.

 

Här kan du diskutera det mesta gällande din USA-bil med andra likasinnade som kör amerikanskt, oavsett årsmodell, bilmärke och modell samt motorstorlek.

 

Strävan är att hålla sidan enkel, stilren och användarvänlig samt givetvis kostnadsfri för alla, det är helt gratis att bli medlem. Syftet är att dela kunskap inom gemenskapen för amerikanska bilar i Sverige.

 

Förhoppningsvis kommer denna sida/forum att göra nytta för någon eller några och växa sig större med fler medlemmar, både avancerade mekare såsom nybörjare. Till forumet finns även en del guider och annat övrigt som kanske kommer till användning, något mer än det andra.

 

Det finns även en Facebook sida, projekttråd samt begagnatguide som fylls på allteftersom, eventuella ändringar kan annars stå i respektive forumtråd.

 

Vill du skicka e-post till oss så kan du använda kontaktsidan uppe i menyn eller skriva till info(at)usabilforum.se, mejlen besvaras ofta snabbt. Byt ut (at) mot @ i e-postadressen.

 

Fortsatt trevlig vistelse här på forumet. Glöm inte att köra försiktigt i trafiken!

 


 

Mycket credit går till de amerikanska bilforumen där många svar/lösningar finns, mycket bra källor till kunskap.

 

Alla bilmärken och ev. logotyper på denna sida/forum tillhör deras respektive ägare. Detta forumet är ett inofficiellt Internetforum för amerikanska bilar. Eventuellt lånade bilder som postas i foruminläggen tillhör deras respektive ägare och har förmodligen endast lagts upp i syfte om kunskap och information.

 

Forumsystemet som används för sidan/forumet är fantastiska phpBB, www.phpbb.com, tack så mycket till alla som bidrar till phpBB projektet.

 

En del bilder som används på sidan/forumet är hämtade från Wikimedia Commons, wikimedia.commons.org, och är inom Public Domain. Tack så jättemycket till alla som bidrar till Wikimedia Commons projektet.