Tryck på rätt bokstav på tangentbordet innan stjärnan faller till botten

Börja rädda bokstäverna:

Välj svårighetsgrad:

Easy

Enkelt

Easy

Svårt

bokstäver
räddade

liv kvar


Detta spelet är väldigt enkelt: Börja med att välja en svårighetsgrad: (Enkelt eller Svårt) , därefter kommer stjärnor med bokstäver att börja "falla" ner i den röda rutan. Rädda bokstäverna genom att trycka på samma bokstav som faller på ditt tangentbord innan stjärnan når botten. Efter varje bokstav som du räddar så blir spelet svårare genom att stjärnorna faller allt fortare.

Svårighetsgrad Svårt kommer också att straffa dig med att ta bort ett liv om du trycker på fel bokstav. Meddela gärna ditt resultat på forumet, skriv i speltråden i allmänt-kategorin.

Vi hoppas även att spelet får dig att bli lite skickligare på att skriva foruminlägg, när det gäller hur snabbt du skriver förstås =) Du lär dig navigera tangentbordet på ett bättre sätt.

Ha det så roligt och sätt igång att spela nu. Tipsa gärna om förbättringar på detta spelet samt helt nya spel som du skulle vilja se på forumet.


Spelet är hämtat från hemsidan marcofolio.net på denna länken (spelet är modifierat för att passa in på sidan), tack så mycket för ett bra spel.