Välkommen till USAbilforum, ett inofficiellt forum för amerikanska bilar av alla årsmodeller och märken, här kan du diskutera om din USA-bil och annat inom ämnet. Trevlig vistelse.

Chrysler Stratus cab dålig tomgång

Alla Chrysler-bilar här
Användarvisningsbild

Trådskapare
mondeost220
Station Wagon
Inlägg: 1
Blev medlem: mån 18 maj 2020, 22:17

tis 19 maj 2020, 10:52

1. Har en 1998 Stratus cab, 2.5 V6/aut 18000 mil, som bråkar lite. Den startar på en gång och går fint tills den blivit varm då vill den nästan lägga av när man släpper på gasen och stannar. Med nästan menar jag att den sjunker i varvtal så alla lampor börjar lysa och ruskar till för att sedan varva upp och sedan lägga sig på jämn tongång igen. Ibland lägger den av men startar utan problem och ligger fint på tomgång. igen. Vid övrig körning är det inga problem, går fint. Det mesta i tändsystem är nytt vad jag kan se enl alla fakturor som medföljde. Har bara gått ca 300 mil sedan senaste service men det är på 5 år, har alltså inte gått mycket, stått mest. Har kollat med OBD-läsare och inga felkoder.

2. Det går inte att ändra luftflödet från värmen, blåser bara på golvet och rutan hur man än vrider på vredet, fläkten och värmereglaget funkar och även A/C:n. Hade liknande problem med en Chrysler 300M för länge sedan men fick ingen klarhet i vad som var felet.

Tacksam för tips
Mats